Produkter for biffsvin og kalv (11)

Rosbiffstykke - Bak - Klar til å Skjære - Biter

Rosbiffstykke - Bak - Klar til å Skjære - Biter

Roastbeef Kutt - Bak - Klar til å Skjære - Eksplodert
Svineføtter Foran og Bak - Svineøre Føtter

Svineføtter Foran og Bak - Svineøre Føtter

EKSPORT ASIA AFRIKA, PEET FOOD
Kvart av Svart Gris fra Bigorre AOP - 1KG

Kvart av Svart Gris fra Bigorre AOP - 1KG

Kvart av svart skinke fra Bigorre AOP. En karakterfull skinke som kjennes igjen på sitt marmorert kjøtt og sitt eksepsjonelle fett som kommer fra 24 måneders modning. Den svarte grisen fra Bigorre, fetter av den iberiske "Pata Negra" og gjenkjennelig på sin svarte pels, er en eksepsjonell fransk gris. Den nyter et sunt 100% vegetabilsk kosthold og lever fritt ved foten av fjellene.
5 kg Gårdsgrisboks – Gascon Rase

5 kg Gårdsgrisboks – Gascon Rase

Våre griser har lekt siden de ble født i en park på 6000 m², skygget av valnøtttrær. Deres kosthold består av spesifikke pellets tilpasset grisens behov, samt avfall fra gården som vi ikke har kunnet selge på grunn av sorteringsfeil (gresskar, melon, nøtter, korn, hamp). Rasen Gascon er svarte griser, ganske små i størrelse fordi de vokser sakte, veldig sosiale og lekne, med ører som henger ned over øynene. Kjøttet deres er typisk marmorert og har en stor smak. VEKT: 5 kg FORPAKNING: 5 kg
Svinebryst - VPF Svinebryst

Svinebryst - VPF Svinebryst

For pølseproduksjon
FRYSTET HJORTKJØTT - LITEN HJORTKJØTT

FRYSTET HJORTKJØTT - LITEN HJORTKJØTT

Hjorte kjøtt for produksjon av hjorte pølse eller hjorte terrine
OKSEFLANK - OKSEFLANK eller UE

OKSEFLANK - OKSEFLANK eller UE

merguez-pølse, lasagne, ferdigrett
HARD SVINEBARIER - DEBONED BARIER VPF eller EU-opprinnelse

HARD SVINEBARIER - DEBONED BARIER VPF eller EU-opprinnelse

For produksjon av spekemat, tørrpølse, pâté, terrine
FRYST OKSEKJØTT - LITE OKSEKJØTT Frankrike ELLER EU

FRYST OKSEKJØTT - LITE OKSEKJØTT Frankrike ELLER EU

Oksekjøtt for produksjon av oksepølse eller okseterrine
Lamm- eller Sauen bryst - Frossent Kjøtt for Forberedelse

Lamm- eller Sauen bryst - Frossent Kjøtt for Forberedelse

Frossent kjøtt til forberedelse